Απεργια Ταξι : ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑΞΙ - YouTube : Ανεστάλη η απεργία των ταξί στο ηράκλειο κρήτης.

Απεργια Ταξι : ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑΞΙ - YouTube : Ανεστάλη η απεργία των ταξί στο ηράκλειο κρήτης.. Απεργια ταξι κοσμοσ 18.01.2019 18:59 ισπανία: Κύκλο κινητοποιήσεων με πρώτη, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο οικονομικών, ανοίγει η πανελλήνια ομοσπονδία ιδιοκτητών ταξί και αγοραίων (ποειατα) στις αρχές μαρτίου. Το σωματείο ιδιοκτητών ταξί θεσσαλονίκης τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι είναι αναγκαία η θωράκιση του μεταφορικού έργου, ενώ υπογραμμίζει ότι η 24ωρη απεργία σήμερα είναι η αρχή για επαναλαμβανόμενες απεργίες, μέχρι τη διευθέτηση του αιτήματος όλων των ιδιοκτητών ταξί. Ανεστάλη η απεργία των ταξί στο ηράκλειο κρήτης. Αθήνα, 19 μαρτίου 2021 θεσμικά αιτήματα του κλάδου των αυτοκινητιστών ταξι απασχόλησαν τη συνάντηση που είχαν σήμερα, παρασκευή 19 μαρτίου 2021, ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών κ.

Μέσα μαζικής μεταφοράς πραγματοποιούν στάσεις εργασίας και τα ταξί συνεχίζουν την 24ωρη απεργία. Σε προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα προχωρούν σήμερα, τρίτη οι οδηγοί ταξί στην αττική. Ανεστάλη η απεργία των ταξί στο ηράκλειο κρήτης. Κυκλοφοριακό χάος στη βαρκελώνη από απεργία οδηγών ταξί Χειρόφρενο από τις 6:00 το πρωί της τετάρτης, 13 ιουνίου τραβούν οι οδηγοί ταξί, οι οποίοι προκήρυξαν 24ωρη απεργία, καταγγέλλοντας πως οι θεσμοί επιθυμούν «να βγάλουν εισιτήριο επιστροφής στην uber».

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ ΑΠΟ "ΑΠΕΡΓΟΥΣ" ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ ΑΠΟ "ΑΠΕΡΓΟΥΣ" ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ from 4.bp.blogspot.com
Ειδήσεις απεργια ταξι όλες οι διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου: Αθήνα, 19 μαρτίου 2021 θεσμικά αιτήματα του κλάδου των αυτοκινητιστών ταξι απασχόλησαν τη συνάντηση που είχαν σήμερα, παρασκευή 19 μαρτίου 2021, ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών κ. Συνεχίζουν την απεργία κατά της uber οι οδηγοί ταξί. Δωδεκάωρη στάση εργασίας πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι οδηγοί των ταξί στη. Στην ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι αναφέρουν ότι «την κατάργηση της υποχρέωσης της ελάχιστης διάρκειας σύμβασης. Ανεστάλη η απεργία των ταξί στο ηράκλειο κρήτης. Posted on 12 σεπτεμβρίου, 2011. 48ωρη πανελλαδικη απεργια ταξι (18/7/2011) ραδιοταξι eurotaxi ξανθησ συν.π.ε.

Ανοιχτά μαγαζιά την κυριακή 23/5.

Νέα 24ωρη απεργία σε δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ωράριο εργασίας, άδειες, ημέρες αργίας, απολύσεις, κυριακάτικη εργασία, υπερωρίες, τηλεργασία Μέσα μαζικής μεταφοράς πραγματοποιούν στάσεις εργασίας και τα ταξί συνεχίζουν την 24ωρη απεργία. Απεργια την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. Κατά την ημέρα της απεργίας ο οργανισμός, θα. Κυκλοφοριακό χάος στη βαρκελώνη από απεργία οδηγών ταξί Χωρίς ταξί θα μείνει σήμερα, τετάρτη, η αθήνα λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το συνδικάτο αυτοκινητιστών ταξί αττικής (σατα). Δωδεκάωρη στάση εργασίας πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι οδηγοί των ταξί στη. Χανιά | να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τα εργασιακά ζητούν οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική εκπαίδευση. Στάσεις εργασίας στα μμμ και 24ωρη απεργία στα ταξί. Το σωματείο ιδιοκτητών ταξί θεσσαλονίκης τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι είναι αναγκαία η θωράκιση του μεταφορικού έργου, ενώ υπογραμμίζει ότι η 24ωρη απεργία σήμερα είναι η αρχή για επαναλαμβανόμενες απεργίες, μέχρι τη διευθέτηση του αιτήματος όλων των ιδιοκτητών ταξί. Εγώ σαν ταξιτζής που βγάζω μαζί με το ενοίκιο του μισού ταξί 55000ευρω την σαιζόν και πληρώνω σχεδόν τίποτα θέλω να βγάζω ποιο πολλά και να μην βγάζει κάνεις άλλος οδηγός τόσα πολλά, εδώ. Έληξε εδώ και λίγη ώρα η απεργία των ταξι.

Μην το ψάχνεις, απλά ρώτησε! Νωρίτερα, προηγήθηκε η πορεία στο κέντρο της πρωτεύουσας, η οποία ξεκίνησε από τα γραφεία του συνδικάτου αυτοκινητιστών ταξί αττικής (σατα) στην οδό μάρνη και κατέληξε στον άγνωστο στρατιώτη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το σατα, αναφέρεται πως αποφασίστηκε η αναστολή των κινητοποιήσεων τους. Έληξε η απεργία των ταξι. Έληξε εδώ και λίγη ώρα η απεργία των ταξι.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ blog metafores: Η κρίση του ...
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ blog metafores: Η κρίση του ... from 1.bp.blogspot.com
Σε προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα προχωρούν σήμερα, τρίτη οι οδηγοί ταξί στην αττική. Απεργια ταξι κοσμοσ 18.01.2019 18:59 ισπανία: Posted on 12 σεπτεμβρίου, 2011. Έληξε η απεργία των ταξι. Νέα 24ωρη απεργία σε δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Χανιά | να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τα εργασιακά ζητούν οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική εκπαίδευση. Στην ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι αναφέρουν ότι «την κατάργηση της υποχρέωσης της ελάχιστης διάρκειας σύμβασης. Μέσα μαζικής μεταφοράς πραγματοποιούν στάσεις εργασίας και τα ταξί συνεχίζουν την 24ωρη απεργία.

Οι ταξιτζήδες έχουν ηδη προγραμματίσει συγκέντρωση αύριο έξω από το υπουργείο μεταφορών στις 11:00.την ερχόμενη δευτέρα τα λεωφορεία θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 11:00 μέχρι τις 17:00, καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για να αποφασιστεί.

Posted on 12 σεπτεμβρίου, 2011. Δωδεκάωρη στάση εργασίας πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι οδηγοί των ταξί στη. Ειδικότερα, το μετρό θα πραγματοποιεί στάση εργασίας από την. Το σωματείο ιδιοκτητών ταξί θεσσαλονίκης τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι είναι αναγκαία η θωράκιση του μεταφορικού έργου, ενώ υπογραμμίζει ότι η 24ωρη απεργία σήμερα είναι η αρχή για επαναλαμβανόμενες απεργίες, μέχρι τη διευθέτηση του αιτήματος όλων των ιδιοκτητών ταξί. Συνεχίζουν την απεργία κατά της uber οι οδηγοί ταξί. Νωρίτερα, προηγήθηκε η πορεία στο κέντρο της πρωτεύουσας, η οποία ξεκίνησε από τα γραφεία του συνδικάτου αυτοκινητιστών ταξί αττικής (σατα) στην οδό μάρνη και κατέληξε στον άγνωστο στρατιώτη. Εγώ σαν ταξιτζής που βγάζω μαζί με το ενοίκιο του μισού ταξί 55000ευρω την σαιζόν και πληρώνω σχεδόν τίποτα θέλω να βγάζω ποιο πολλά και να μην βγάζει κάνεις άλλος οδηγός τόσα πολλά, εδώ. Κύκλο κινητοποιήσεων με πρώτη, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο οικονομικών, ανοίγει η πανελλήνια ομοσπονδία ιδιοκτητών ταξί και αγοραίων (ποειατα) στις αρχές μαρτίου. Χωρίς ταξί η αθήνα μέχρι το απόγευμα 06/03/2018 στάση εργασίας από τις 08:00 ως τις 17:00 θα πραγματοποιούν την τρίτη οι οδηγοί ταξί στην αττική.διαμαρτύρονται για την «εισβολή», όπως υποστηρίζουν. Μην το ψάχνεις, απλά ρώτησε! Το παραπάνω βίντεο αποτελούσε πριν λίγο καιρό απλά μια απόδειξη της παράνοιας που προκαλεί ο φασισμός, ο εθνικισμός, ο φανατισμός.σήμερα όμως δεν διαφέρει κατά πολύ από τις δηλώσεις των. Ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του συνδικάτου εργαζομένων οργανισμού αστικής συγκοινωνίας θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία, ημέρα πέμπτη, συμμετέχοντας στη γενική απεργία που προκήρυξε η γ.σ.ε.ε. Νέα 24ωρη απεργία σε δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες σε όλη την ελλάδα θα. Συνεχίζουν την απεργία κατά της uber οι οδηγοί ταξί. Κυκλοφοριακό χάος στη βαρκελώνη από απεργία οδηγών ταξί Ειδικότερα, το μετρό θα πραγματοποιεί στάση εργασίας από την. Εγώ σαν ταξιτζής που βγάζω μαζί με το ενοίκιο του μισού ταξί 55000ευρω την σαιζόν και πληρώνω σχεδόν τίποτα θέλω να βγάζω ποιο πολλά και να μην βγάζει κάνεις άλλος οδηγός τόσα πολλά, εδώ.

Νοσοκομειακοί γιατροί: Σε 24ωρη απεργία την Τρίτη ...
Νοσοκομειακοί γιατροί: Σε 24ωρη απεργία την Τρίτη ... from images32.inewsgr.com
Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Δωδεκάωρη στάση εργασίας πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι οδηγοί των ταξί στη. Το παραπάνω βίντεο αποτελούσε πριν λίγο καιρό απλά μια απόδειξη της παράνοιας που προκαλεί ο φασισμός, ο εθνικισμός, ο φανατισμός.σήμερα όμως δεν διαφέρει κατά πολύ από τις δηλώσεις των. Έληξε εδώ και λίγη ώρα η απεργία των ταξι. Αθήνα, 19 μαρτίου 2021 θεσμικά αιτήματα του κλάδου των αυτοκινητιστών ταξι απασχόλησαν τη συνάντηση που είχαν σήμερα, παρασκευή 19 μαρτίου 2021, ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών κ. Ωράριο εργασίας, άδειες, ημέρες αργίας, απολύσεις, κυριακάτικη εργασία, υπερωρίες, τηλεργασία Εγώ σαν ταξιτζής που βγάζω μαζί με το ενοίκιο του μισού ταξί 55000ευρω την σαιζόν και πληρώνω σχεδόν τίποτα θέλω να βγάζω ποιο πολλά και να μην βγάζει κάνεις άλλος οδηγός τόσα πολλά, εδώ. Νωρίτερα, προηγήθηκε η πορεία στο κέντρο της πρωτεύουσας, η οποία ξεκίνησε από τα γραφεία του συνδικάτου αυτοκινητιστών ταξί αττικής (σατα) στην οδό μάρνη και κατέληξε στον άγνωστο στρατιώτη.

Στην ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι αναφέρουν ότι «την κατάργηση της υποχρέωσης της ελάχιστης διάρκειας σύμβασης.

Χωρίς ταξί η αθήνα μέχρι το απόγευμα 06/03/2018 στάση εργασίας από τις 08:00 ως τις 17:00 θα πραγματοποιούν την τρίτη οι οδηγοί ταξί στην αττική.διαμαρτύρονται για την «εισβολή», όπως υποστηρίζουν. Ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του συνδικάτου εργαζομένων οργανισμού αστικής συγκοινωνίας θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία, ημέρα πέμπτη, συμμετέχοντας στη γενική απεργία που προκήρυξε η γ.σ.ε.ε. Ειδικότερα, το μετρό θα πραγματοποιεί στάση εργασίας από την. Μην το ψάχνεις, απλά ρώτησε! Κύκλο κινητοποιήσεων με πρώτη, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο οικονομικών, ανοίγει η πανελλήνια ομοσπονδία ιδιοκτητών ταξί και αγοραίων (ποειατα) στις αρχές μαρτίου. Χωρίς προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις με ταξί στο ηράκλειο κρήτης, καθώς οι αυτοκινητιστές ανέστειλαν την απεργία που είχαν προγραμματίσει. Ανεστάλη η απεργία των ταξί στο ηράκλειο κρήτης. Νέα 24ωρη απεργία σε δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Posts about απεργια ταξι written by igor. 48ωρη πανελλαδικη απεργια ταξι (18/7/2011) ραδιοταξι eurotaxi ξανθησ συν.π.ε. Ειδήσεις απεργια ταξι όλες οι διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου: Κυκλοφοριακό χάος στη βαρκελώνη από απεργία οδηγών ταξί Χωρίς ταξί θα μείνει σήμερα, τετάρτη, η αθήνα λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το συνδικάτο αυτοκινητιστών ταξί αττικής (σατα).

Ειδήσεις απεργια ταξι όλες οι διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου: απεργια. Έληξε εδώ και λίγη ώρα η απεργία των ταξι.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama